Opprette, redigere, duplisere eller slette en egendefinert sidestørrelse i Utskriftsformat

Du kan opprette, redigere, duplisere eller slette en egendefinert sidestørrelse i Utskriftsformat. Med egendefinerte sidestørrelser kan du angi sidedimensjoner og marginer.

1. Klikk på Fil > Utskriftsformat i programmet ditt.
  2. Klikk på Organiser tilpassede størrelser i menyen Papirstørrelse, og utfør én av følgende handlinger:
    • Når du skal opprette en ny tilpasset sidestørrelse, klikker du på plusstegnet, dobbeltklikker på Uten navn og skriver inn et navn for den tilpassede sidestørrelsen og angir sidemålene og margene.

• Når du skal redigere sidedimensjonene og margene, velger du en egendefinert papirstørrelse fra listen, redigerer verdiene og erstatter så det eksisterende navnet for egendefinert side ved å klikke på det.

• Når du skal slette en egendefinert sidestørrelse, velger du en egendefinert papirstørrelse fra listen og klikker på minustegnet.

• Når du skal duplisere en egendefinert sidestørrelse, velger du en egendefinert papirstørrelse fra listen, klikker på Dupliser, dobbeltklikker på navnet til duplikatet og skriver så inn et nytt navn.