Mac OS X:n Fiery Driverin Fiery-toiminnot

Fiery-toiminnot ovat Mac OS X -käyttöjärjestelmän Fiery Driverin laajennus, jonka avulla sovelluksista voidaan tulostaa asiakirjoja Fiery Serverille.

Kun Fiery-toiminnot ovat käytössä, muista seuraavat ohjeet:

• Fiery-toiminnot antavat oletusasetukset useimpia sovelluksia ja tulostimia varten. Voit muuttaa asetuksia helposti, jos asennat uuden tulostinvaihtoehdon tai haluat määrittää eri asetukset jotain tiettyä toimintoa varten.

• Voit käyttää Fiery-toimintoja suoraan Mac OS X:n Tulosta-valintataulusta, kun tulostat työtä.

• Eri tulostusvaihtoehtojen ja niiden asetusten kautta voit käyttää tulostimen erityisominaisuuksia. Esimerkiksi Kaksipuolinen-tulostuksessa voit määrittää tulostettavien kuvien suunnan.

• Kun tulostat sovelluksista, joissa on sovelluskohtaiset asetukset täyttä leikkausvaraa ja skaalausta varten, suosittelemme, että nämä asetukset määritetään joko Fiery Driverissa tai sovelluksen Arkin määrittely -valintataulussa.

Tietoja tietyistä Fiery Driverin tulostusasetuksista ja -vaihtoehdoista on asiakirjassa Tulostaminen, joka on osa käyttöopassarjaa.