Fiery Driver Mac OS -käyttöjärjestelmälle

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Työpöytätulostimen käyttäminen vedä ja pudota -tulostukseen (valinnainen)

Työpöytätulostintoiminnolla voit luoda Fiery Server -symbolin työpöydälle. Voit tulostaa tiedoston Fiery Serveriin vetämällä tiedoston symbolin päälle.

  1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja tee jokin seuraavista:
    • Mac OS X v10.9: valitse Tulostimet ja skannerit.
    • Mac OS X v10.7 ja v10.8: valitse Tulostus ja skannaus.
    • Mac OS X v10.6: valitse Tulostus ja faksaus.
  2. Vedä Fiery Server tulostimien luettelosta työpöydälle.
Käyttöehdot