Fiery Driver Mac OS -käyttöjärjestelmälle

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Driver -ryhmät

Fiery Driver ryhmittelee tulostusasetukset luokkiin käytön helpottamiseksi. Jokainen ryhmä tai välilehti sisältää tulostusasetuksia, jotka ovat keskenään samankaltaisia tai jotka täydentävät toisiaan.

• Pikatoiminnot – Sisältävät samoja tulostusasetuksia, joita on muissa työn ominaisuuksien ryhmissä. Ne ovat mukautettavissa, joten näkymään voidaan lisätä tai siitä voidaan poistaa mikä tahansa työn ohituksen tulostusasetus. Pikatoiminnot auttavat löytämään tulostusasetukset nopeasti tarvitsematta selata kaikkia Työn ominaisuudet -välilehtiä.

• Työn tiedot – Kaikki työn tiedot, mukaan lukien käyttäjätiedot, joita voidaan tarvita käyttäjän todentamiseen, sekä suojatun tulostuksen ominaisuudet, töiden käsittely ja asiakirjapalvelin.

• Materiaali – Paperin ominaisuudet ja lähteet tulostusta ja lisäämistä varten.

• Asettelu – Määrittää tulostustyön asemoinnin ja vihkoprosessin materiaalilla/arkilla lukuun ottamatta sijoittelua, joka kompensoi viimeistelyasetuksia: esimerkiksi Lokeron kohdistus.

• Väri – Väriasetukset ja grafiikkatoiminnot (kun otettu käyttöön). Tämä välilehti ei näy, kun käytössä on mustavalkotulostin.

• Kuva – Kaikki Kuvalaatu-asetukset, joita yhdistetty Fiery Server ja tulostin tukevat.

• Viimeistely – Tulostusasetukset, jotka liittyvät vain tulostimen viimeistelylaitteeseen ja kuvan siirtoon viimeistelyasetusten kompensoimiseksi. Nämä asetukset ohittavat Fiery Serverin Tulostimen asetukset, mutta niitä voidaan muuttaa Command WorkStationista.

• Muuttujatietotulostus – Kaikki muuttujatietotulostuksen (VDP) asetukset, kuten FreeForm-asetukset ja VDP-lisäasetukset.

• Leimaus – Kaikki kuvan leimausasetukset, jotka lisäävät tai piilottavat/poistavat minkä tahansa työhön sisältyvän kuvan. Tämä sisältää myös vesileiman ominaisuudet, jotka määrittävät vesileiman sijainnin ja tyylin.

Huomautus: Leimaus-välilehti ei välttämättä ole tuettu kaikissa Fiery Servers -palvelimissa.
  • Tulostin – Tulostimen tilaa koskevat tiedot, kuten nykyiset paperi- ja väriainemäärät.

Huomautus: Kaksisuuntaisen tiedonsiirron on oltava käytössä tulostimessa.