Kirjautumistietojen syöttäminen

Jos Fiery Server edellyttää käyttäjän todentamista tulostusta varten, käyttäjänimi ja salasana on annettava tulostettaessa.

1. Avaa Täydet ominaisuudet -valintaikkuna. (Katso Täydet ominaisuudet -valintataulun avaaminen Fiery-toiminnoissa.)
  2. Napsauta Työn tiedot -kuvaketta ja laajenna kohta Käyttäjän todentaminen.
  3. Näppäile käyttäjänimi ja salasana vastaaviin kenttiin.
  4. Määritä tarvittavat tulostusasetukset ja tulosta sitten asiakirja.