Tulostimen tilan tarkistaminen Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla

Kun Kaksisuuntainen tiedonsiirto on käytössä, voit hakea tulostimen tilan ja ColorWise-asetukset Fiery Serveriltä ja tuoda ne näkyviin Fiery Driverissa.

Edellytykset ovat seuraavat:

• Verkon kautta on luotu yhteys toimivaan Fiery Serveriin.

• Fiery Serverin on tuettava ColorWise-asetuksia.

• Tulostimen tila sisältää nykyiset paperi- ja väriainemäärät.

Huomautus: ColorWise-asetukset luodaan Fiery Serverillä käyttämällä Command WorkStationin Color Setup (Väriasetukset) -toimintoa.

Tietoja ColorWise-tulostusvaihtoehdoista on asiakirjassa Väritulostus, joka on osa käyttöopassarjaa.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse sitten tulostimeksi Fiery Server.
  2. Valitse avattavasta luettelosta Fiery-toiminnot ja valitse sitten Kaksisuuntainen tiedonsiirto.
    Huomautus: Mac OS X v10.6: Näkyviin tulee valintataulu, jossa pyydetään IP-osoitetta tai DNS-nimeä Kaksisuuntaista tiedonsiirtoa varten. Jos Bonjour on tuettu ja se on käytössä, Bonjour-tulostimet näkyvät luettelossa automaattisesti. Jos valintataulu ei tule näkyviin automaattisesti, osoita Määritä.
  3. Näppäile Fiery Serverin IP-osoite tai DNS-nimi Tulostimen osoite -kenttään tai valitse valintataulun luettelosta Bonjour-tulostin.
  4. Osoita OK.
  5. Osoita Täydet ominaisuudet.
  6. Osoita Tulostin-symbolia, jos haluat tarkkailla tulostimen tilaa.
  7. Jos haluat päivittää tulostimen tilan Tulostin-ikkunassa, osoita Päivitä.
    • Paperi – Näyttää paperikoon sekä lokeron nimen ja kyseisessä lokerossa jäljellä olevan paperimäärän prosentteina.

• Väriaine – Näyttää jäljellä olevan väriaineen määrän prosentteina. Prosenttiosuus on karkea arvio, eikä se välttämättä vastaa tarkasti jäljellä olevaa väriainemäärää.