Inslagsjablonen

Fiery Impose biedt vooraf gedefinieerde sjablonen. U kunt ook aangepaste sjablonen maken.

Er zijn drie typen inslagsjablonen: Normaal, Boekje en Combineren:

• Normaal omvat Standaardsjabloon en 1 per vel voll. afloop.

• Vooraf gedefinieerde sjablonen van het type Boekje omvatten 2 per vel; op de rug gebonden, 2 per vel; door de rug geniet en 4 per vel; rug aan rug.

• Vooraf gedefinieerde sjablonen van het type Combineren omvatten 3 per vel; in drieën gevouwen brochure, 4 per vel; uitvouwblad en 4 per vel; Z-vouw.

Opmerking: De vooraf gedefinieerde standaardinslagsjablonen gebruiken de afwerkformaatinstelling Op basis van bijsnijkader.

U kunt een aangepaste sjabloon maken door de instellingen van een vooraf gedefinieerde sjabloon te wijzigen. Selecteer de sjabloon, breng wijzigingen aan en sla de sjabloon onder een nieuwe naam op. De nieuwe instellingen worden onmiddellijk toegepast. U moet over een Fiery Impose-licentie beschikken om een sjabloon te kunnen opslaan.

In het dialoogvenster Voorkeuren kunt u een pad instellen naar de map of directory waarin u aangepaste sjablonen wilt opslaan. Deze instelling bevindt zich in het deelvenster Impose onder Inslagsjabloonpad.

Inslagsjablonen kunnen ook worden bewerkt vanuit Hot Folders, Taakeigenschappen, Virtuele printers en Voorkeuzen, als u over een Fiery Impose-licentie beschikt.

Opmerking: Voor de workflow met het afwerkformaat Door gebruiker gedefinieerd zijn PDF-bronbestanden vereist. PostScript-bestanden worden niet ondersteund.