Een taak inslaan

Als u een taak wilt inslaan, opent u de taak met Fiery Impose en past u er een sjabloon op toe.

In Fiery Impose kunt u een keuze maken uit vooraf gedefinieerde sjablonen of een aangepaste sjabloon maken door de inslaginstellingen te wijzigen en op te slaan. U kunt in de lijn- of miniatuurweergave werken in het deelvenster Velweergave.

U kunt ook uw eigen sjablonen importeren en inslaginstellingen opgeven.

Als u inslaginstellingen wilt opgeven, kiest u eerst een van de vier workflows (gebruiksdoelen):

• Samengesteld - Voor het opgeven van instellingen in Fiery Compose voordat u gaat afdrukken. Voor het werken met documenten met papierformaten die zijn gedefinieerd door het printerstuurprogramma en de brontoepassing. Hiermee kunt u een taak samenstellen met functies van Fiery Compose.

• Normaal - Voor 1-op-1-inslag, waarbij mogelijk snij- en printermarkeringen vereist zijn.

• Boekje - Voor het maken van verschillende soorten boekjes.

• Combineren - Voor het maken van verschillende pagineringsschema's voor combineren.

De systeempagina's van de Fiery-server zijn alleen bedoeld voor administratieve en informatieve doeleinden. U kunt pagina's als configuratie-, kalibratie- en testpagina's, Postflight-rapporten en PANTONE-boeken en -kaarten niet inslaan.

Instellingen voor Boekje maken in Fiery Impose

U kunt Fiery Impose gebruiken om een taak te openen met instellingen voor Boekje maken en vervolgens de inslagopmaak bekijken of wijzigen. Fiery Impose vertaalt alle instellingen van Boekje maken en zet deze om in Fiery Impose-opdrachten. Raadpleeg de Help van Boekje maken in de Help van Command WorkStation.

Belangrijk: Als u een taak in Fiery Impose hebt bewerkt, kunt u deze niet bewerken in Boekje maken.