Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Module-instellingen

De standaardinstellingen voor Fiery JobFlow-modules kunnen door de beheerder worden gewijzigd.

De modules Collect, Fiery Preflight, Beeldverbetering, Impose en Uitvoer zijn zowel beschikbaar bij het gratis Fiery JobFlow Base als bij het gelicentieerde Fiery JobFlow. Fiery JobFlow Base is niet gratis voor interne Fiery servers omdat dit een geldige licentie vereist voor Fiery Productivity Package of Fiery Automation Package op de interne Fiery server.

• Collect: Maak een keuze uit de criteria voor Aantal taken of Pagina-aantal om taken vrij te geven nadat een opgegeven aantal taken of een opgegeven aantal pagina's is bereikt Bovendien kunt u andere opties voor Taken vrijgeven en de volgorde waarin u de verzamelde taken wilt vrijgeven, opgeven.

• Fiery Preflight: selecteer een Fiery Preflight-voorkeuze. De voorkeuzen die worden weergegeven zijn de voorkeuzen die zijn ingesteld op de Fiery server waarmee Fiery JobFlow is verbonden. Op Fiery servers is de module Fiery Preflight niet functioneel, tenzij een van de volgende optionele pakketten is geactiveerd:
    • Voor FS350 of oudere Fiery servers: activeer de Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition.
    • Voor FS400 of nieuwere Fiery servers: activeer de Fiery Graphic Arts Pro Package.
    Opmerking: Fiery Preflight is beschikbaar voor interne Fiery servers (FS400 of hoger) met een gelicentieerde versie van Fiery Automation Package.
  • Beeldverbetering: maak een keuze uit de lijst met voorkeuzen die zijn geïmporteerd vanuit Fiery Image Enhance Visual Editor.

• Impose: maak een keuze uit de lijst met sjablonen die zijn geïmporteerd vanuit Fiery Impose. Voor gebruik van de Impose-module moet een geactiveerde Fiery Impose-licentie zijn geïnstalleerd op de computer waarop Fiery JobFlow is geïnstalleerd.

Opmerking: Als Fiery Impose is geactiveerd en gelicentieerd op dezelfde computer als de Fiery JobFlow-server, kunt u kiezen uit de standaard en aangepaste sjablonen. Als Fiery Impose niet is ingeschakeld, kunt u kiezen uit de lijst met standaardsjablonen, maar als u taken afdrukt met behulp van die sjablonen wordt een watermerk weergegeven in de uitgevoerde afdrukken.
  • Uitvoer: kies een Fiery server Fiery XF, Fiery Central-printergroep, Dropbox-account, SMB of (s)FTP-locatie. Als u een Fiery server selecteert, kiest u een taakvoorkeuze.

Opmerking: U dient locaties in te stellen zodat deze worden weergegeven in de module Uitvoer.

De modules Approve, Correct, Connect en Preflight zijn alleen beschikbaar bij de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow.

• Approve: Stel een planning in voor het verzenden van automatische herinneringen naar reviewers. U kunt instellen om dagelijks, om de 2 dagen, om de 3 dagen of nooit herinneringen te verzenden. Als reviewers vijf herinneringen nog niet hebben geantwoord, wordt de taak geannuleerd.

• Correct: kies een van de acties uit de lijst voor de module Correct.

• Connect: met behulp van deze optie kan een bewerking of een handeling voor een PDF worden uitgevoerd via een externe toepassing.
  • Preflight: selecteer in het menu Profielen de gewenste Preflight-sjabloon die u op de taak wilt toepassen.

Opmerking: De beheerder kan tevens aangepaste Enfocus PitStop Pro Smart-profielen, actielijsten en variabelensets voor gebruik met de modules Preflight en Correct importeren.

De modules Correct, Connect, Preflight en Uitvoer ondersteunen Master Variables. U kunt Master Variables gebruiken om de standaardinstellingen van de module te negeren en bij te werken. Raadpleeg Hoofdvariabelen gebruiken voor informatie.