Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Hulpbronnen importeren

De beheerder kan Fiery Impose-sjablonen en Image Enhance Visual Editor-voorinstellingen importeren, alsmede aangepaste Smart Preflight-profielen, -actielijsten en -variabelensets uit Enfocus PitStop Pro, via slepen-en-neerzetten of door te navigeren naar de locatie waar de bestanden zijn opgeslagen.

Als u Smart Preflight-profielen, -actielijsten en -variabelensets uit Enfocus PitStop Pro wilt importeren, moet u de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow gebruiken. Fiery Impose-sjablonen en Image Enhance Visual Editor-voorinstellingen zijn beschikbaar met Fiery JobFlow Base en Fiery JobFlow.

Fiery Impose-sjablonen en Image Enhance Visual Editor-voorinstellingen worden opgeslagen op de volgende locaties op de computer waarop Command WorkStation is geïnstalleerd:

• Windows-computer:
    • Image Enhance Visual Editor-voorinstellingen: C:\ProgramData\Image Enhance Visual Editor\Preset
    • Fiery Impose-sjablonen: C:\Gebruikers\aangemelde-gebruiker\Documenten\Impose\template

Dit is de standaardlocatie, die de gebruiker kan wijzigen via Voorkeuren voor Command WorkStation.

• Mac OS-computers:
    • Image Enhance Visual Editor-voorinstellingen: Applications/Fiery/Image Enhance Visual Editor/Image Enhance Visual Editor.app

Klik rechts op de bovenstaande locatie en selecteer Toon pakketinhoud > Contents/SharedSupport/Preset.

• Fiery Impose-sjablonen: \Gebruikers\aangemelde-gebruiker\Documenten\Impose\template

Dit is de standaardlocatie, die de gebruiker kan wijzigen via Voorkeuren voor Command WorkStation.

De Preflight-profielen, actielijsten en variabelensets moeten in PitStop Pro worden gemaakt en worden geëxporteerd voordat u deze in Fiery JobFlow kunt importeren. De standaardpreflightprofielen en -actielijsten van PitStop Pro worden standaard vermeld in de modules Preflight en Correct.

1. Meld u bij Fiery JobFlow aan als beheerder.
  2. Klik op de pijl naast Beheerder rechtsboven in het venster Fiery JobFlow.
  3. Selecteer Hulpbronnen.
  4. Klik op Zet de bestanden neer die u wilt uploaden. (Of klik hier), navigeer naar de locatie van de hulpbronnen en klik op Openen.
  5. Of zoek de bestanden die u wilt importeren en sleep deze naar het gedeelte Zet de bestanden neer die u wilt uploaden. (Of klik hier).

Als de bestanden niet de juiste indeling hebben, wordt een melding weergegeven dat het bestandstype niet wordt ondersteund. U moet de bestanden opslaan als een van de volgende PitStop Pro-bestandstypen: PPP, EAL, EVS. U kunt in één uploadactie verschillende van deze bestandstypen tegelijk importeren.