Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Module-instellingen

De beheerder kan instellingen wijzigen vanuit de standaardinstellingen voor Fiery JobFlow-modules.

De modules Fiery Preflight, Image Enhance, Impose en Uitvoer zijn beschikbaar met zowel de gratis versie Fiery JobFlow Base als de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow.

• Fiery Preflight: selecteer een Fiery Preflight-voorinstelling. De voorinstellingen die worden weergegeven, zijn ingesteld op de Fiery Server waarmee Fiery JobFlow is verbonden.

Opmerking: Voor Fiery Preflight moet Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition op de Fiery Server zijn geactiveerd.
  • Image Enhance: maak een keuze in de lijst met voorinstellingen die zijn geïmporteerd uit Fiery Image Enhance Visual Editor.

Opmerking: De Fiery Server waarnaar u taken verzendt moet ondersteuning bieden voor Fiery Graphic Arts Package, Standard of Fiery Productivity Package.
  • Impose: maak een keuze in de lijst met sjablonen die zijn geïmporteerd uit Fiery Impose.

Opmerking: Als Fiery Impose is geactiveerd en een licentie heeft op dezelfde computer als de Fiery JobFlow-server, hebt u de keuze tussen de standaardsjablonen en aangepaste sjablonen. Als Fiery Impose niet is geactiveerd, kunt u een keuze maken uit de lijst met standaardsjablonen.
  • Uitvoer: maak een keuze uit een Fiery Server, Fiery Central-printergroep, Dropbox-account, of een SMB-, FTP- of sFTP-locatie. Als u een Fiery Server selecteert, moet u een taakvoorinstelling selecteren.

Opmerking: U moet locaties instellen om deze weer te geven in Uitvoer.

De modules Goedkeuren, Correct en Preflight zijn alleen beschikbaar met de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow.

• Goedkeuren: hiermee stelt u een schema op voor het verzenden van goedkeuringsherinneringen.

• Correct: maak een keuze in de lijst met acties voor de module Correct.

• Preflight: maak een keuze in het menu Profielen.

Opmerking: De beheerder kan ook aangepaste Smart Preflight-profielen, -actielijsten en -variabelensets van Enfocus PitStop Pro importeren voor gebruik met de modules Preflight en Correct.