Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Info over taken

Alle gebruikers kunnen taken verzenden en de voortgang van hun taken controleren in de interface van Fiery JobFlow.

Taken kunnen in verschillende bestandsindelingen worden verzonden en de module Convert converteert ze naar Adobe PDF. Wanneer een taak wordt verzonden, wordt deze onmiddellijk verwerkt via de geselecteerde workflow.