Taakeigenschappen voor overdrachtmappen opgeven

U kunt de taakeigenschappen voor een overdrachtmap opgeven vanuit de Fiery Hot Folders Console.

1. Dubbelklik in de Fiery Hot Folders Console op de overdrachtmap om het venster Instellingen voor overdrachtmappen te openen.
  2. Klik op Definiëren in het menu Taakeigenschappen om het venster Taakeigenschappen te openen.
    Opmerking: Het is mogelijk dat Documentinstelling behouden standaard is ingesteld voor bepaalde afdrukopties. Met deze instelling kunt u eigenschappen onderhouden die al in de taak zijn ingesteld. U kunt deze instellingen negeren. De instellingen worden toegepast op de taken die naar de overdrachtmap worden verzonden. Als u Standaard kiest voor Taakeigenschappen, worden taken afgedrukt met de standaardinstellingen van de Fiery server. Als u een voorkeuze kiest, worden taken afgedrukt met de voorkeuzen. Raadpleeg Voorkeuzen gebruiken voor meer informatie.
  3. Geef afdrukopties op in elke groep of kies een voorkeuze in de lijst Voorkeuzen.