Groepen Taakeigenschappen

De afdrukopties van Taakeigenschappen zijn ingedeeld in categorieën zodat ze snel toegankelijk zijn.

De groepen of tabbladen zijn de volgende:

• Snelle toegang: bevat snelkoppelingen naar afdrukopties. U kunt dit venster aanpassen zodat het veelgebruikte opties of combinaties van afdrukopties bevat.

• Taakinfo: bevat informatie over de taak, inclusief gebruikersinformatie die is vereist voor gebruikersauthenticatie, beveiligde afdrukeigenschappen en taakafhandeling.

• Media: bevat mediumkenmerken en papierbronnen.

• Opmaak: bevat opties voor hoe het bestand wordt geplaatst of afgebeeld op het medium/vel, behalve voor plaatsing waarbij afwerkingsopties worden gecompenseerd, zoals bij lade-uitlijning. Opmaak bevat toegang tot Fiery Impose-software, indien beschikbaar voor uw Fiery server.

• Kleur: bevat afdrukopties die beschikbaar zijn op kleurenprinters.

• Afbeelding: bevat kwaliteitsinstellingen voor beeldtransformatie, behalve voor instellingen voor kleurbeheer.

• Afwerking: bevat afdrukopties die verband houden met afwerkeenheden op de printer, en daarnaast beeldverschuiving om afwerkingsopties te compenseren.

• VDP: bevat afdrukopties die verband houden met het afdrukken met variabele gegevens.

• Stempel: bevat stempelopties voor het toevoegen, verbergen of verwijderen van een afbeelding voor de taak. Hieronder vallen ook watermerkeigenschappen. Het is mogelijk dat niet alle Fiery servers het tabblad Stempel ondersteunen.

• Overzicht: biedt een overzicht van de taakeigenschappen.