Taakeigenschappen

Taakeigenschappen zijn de afdrukopties die u voor een taak kunt opgeven. De instellingen worden toegepast op de taken die naar de overdrachtmap worden verzonden.

Deze eigenschappen kunnen basisopties bevatten, zoals dubbelzijdig, nieten of afdrukken op een bepaald medium, en geavanceerde instellingen, zoals kleurprofielen.

• Als u Standaard kiest voor Taakeigenschappen gebruiken taken de standaardinstellingen van de Fiery server.

• Als u een voorinstelling kiest, gebruiken taken de bijbehorende instellingen.

• Als Documentinstelling behouden is ingesteld voor bepaalde afdrukopties, worden bij het afdrukken de eigenschappen gebruikt die al in de taak zijn ingesteld. U kunt deze instellingen negeren.

Taakeigenschappen biedt toegang tot de geavanceerde inslagfuncties van de Fiery server. Dit zijn de volgende manieren:

• Fiery Impose

• Boekje maken, met de boekjesopties en geavanceerde afwerkingsopties die beschikbaar zijn op uw printer.