Calibrator

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meetgegevens van een kalibratie-instelling weergeven

Meetgegevens worden opgeslagen wanneer u kalibreert voor een specifieke kalibratie-instelling. U kunt de meetgegevens weergeven in een grafiek met de kalibratierichtwaarden, zodat u kunt zien hoe nauwkeurig de gemeten printeruitvoer overeenkomt met de kalibratierichtwaarde.

  1. Klik in Command WorkStation Server > Apparaatcentrum.
  2. onder Algemeenop Gereedschappenen klik vervolgens op Calibrator.
  3. Open Kalibratiebeheer in Calibrator.
  4. Klik op de kalibratie-instelling om deze te selecteren.
  5. Klik op Metingen bekijken.
Gebruiksrechtovereenkomst