Meetresultaten weergeven

Nadat u een kalibratiepagina hebt gemeten of metingen hebt geïmporteerd, kunt u de meetresultaten toepassen. Als u de meetgegevens toepast (opslaat), worden de bestaande gegevens overschreven. Bij kleurgegevens kunt u de meetgegevens weergeven in een grafiek om de gegevens te controleren voordat u deze toepast.

Meetresultaten worden weergegeven als een reeks dichtheidscurven voor C, M, Y en K. Ter vergelijking worden in dezelfde grafiek ook de kalibratiedoelgegevens weergegeven als een reeks dikkere dichtheidscurven en worden de maximale dichtheidswaarden numeriek vergeleken.

1. Selecteer in Kalibratiebeheereen kalibratie en klik op Metingen bekijken.
  2. Als u curven wilt verbergen of weergeven, klikt u op het pictogram naast het juiste label:
    • Gemeten: hiermee kunt u de gemeten dichtheidscurven weergeven of verbergen.

• Richtwaarde: hiermee kunt u de doeldichtheidscurven weergeven of verbergen.

• Cyaan, Magenta, Geel of Zwart: hiermee kunt u de gemeten en beoogde dichtheidscurven voor een specifieke kleurstof weergeven of verbergen.

Opmerking: Wanneer Fiery Color Profiler Suite is geïnstalleerd en gelicentieerd, biedt Calibrator de mogelijkheid om G7-kalibratie uit te voeren. Bij een G7-kalibratie worden overdrachtcurven toegepast op een kalibratierichtwaarde van Fiery-server om G7-grijsbalans te bereiken. Kalibratiebeheer geeft de onderliggende normale kalibratierichtwaarde van Fiery-server weer, niet de tijdelijke G7-overdrachtcurven. Op soortgelijke wijze worden overdrachtcurven die worden gebruikt om de gekalibreerde toestand voor normale Fiery-serverwaarden te bereiken niet door Kalibratiebeheer weergegeven. Deze overdrachtcurven zijn tijdelijk, omdat ze bij elke nieuwe kalibratie opnieuw worden gemeten.
  3. Optioneel: Klik op Meting opslaan om de meetgegevens van een bestaande kalibratie-instelling op te slaan.
  4. Klik voor het afdrukken van een testpagina op Testpagina.

U kunt een testpagina afdrukken om u te helpen bij de keuze of u de kalibratie-instelling moet koppelen aan een bestaand uitvoerprofiel, of een nieuw uitvoerprofiel moet maken.

5. Optioneel: Als u niet tevreden bent met de resultaten die door de nieuwste metingen worden geproduceerd, klikt u op Standaardmetingen herstellen om de kalibratiegegevens opnieuw in te stellen. Wanneer u deze actie uitvoert, wordt de laatste set Calibrator-metingen verwijderd. De knop wordt alleen weergegeven wanneer een kalibratie is uitgevoerd.