Kalibratie-instellingen

Als de Fiery server afdrukken in kleur ondersteunt, hebt u toegang tot een of meer kalibratie-instellingen. Kalibratie-instellingen en uitvoerprofielen zijn doorgaans geschikt voor specifiek papier en specifieke afdrukomstandigheden. Een kalibratie-instelling kan aan meerdere uitvoerprofielen worden gekoppeld.

Als u wilt weten welke kalibratie-instelling aan een bepaald uitvoerprofiel is gekoppeld, controleert u de profielinstellingen in Command WorkStation.