Testpagina afdrukken

Voor kleurenprinters kunt u een testpagina afdrukken met de meest recente kalibratiemetingen en optioneel een tweede kopie met de standaardmetingen die zijn gebruikt toen de kalibratie-instelling werd gemaakt.

1. Klik in Command WorkStation Server > Apparaatcentrum.
  2. onder Algemeenop Gereedschappenen klik vervolgens op Calibrator.
  3. Open Kalibratiebeheer in Calibrator.
  4. Selecteer een kalibratie en klik op Metingen bekijken.
  5. Klik op Testpagina.
  6. Selecteer een papierbron en klik op Afdrukken.

Zorg ervoor dat u een papierlade selecteert die compatibel is met de kalibratie.