Kalibratiedoel bewerken

De maximale dichtheidswaarden (D-Max-waarden) van het kalibratiedoel dat is gekoppeld aan een specifieke kalibratie-instelling, kunt u bewerken wanneer u de kalibratie-instelling maakt. Voor elke kleurstof (C, M, Y en K) kunt u een nieuwe waarde typen, of kunt u een kalibratiedoel uit een bestand importeren.

De bewerkte doelgegevens vervangen de doelgegevens die momenteel aan deze kalibratie-instelling zijn gekoppeld wanneer u de huidige meetgegevens toepast.

Importeer de doelgegevens uit een bestand als u een bestaand profiel en kalibratiedoel van een andere Fiery-server hebt die u op deze Fiery-server wilt gebruiken. Voor de beste resultaten gebruikt u echter profielen en kalibratiegegevens die specifiek voor deze Fiery-server en de bijbehorende printer zijn gemaakt.

Hoewel u de maximale dichtheidswaarden kunt bewerken, is het raadzaam hier zeer voorzichtig mee te zijn. Een kalibratiedoel vertegenwoordigt de ideale waarden voor de kalibratie en deze moeten niet onnodig worden gewijzigd.

1. Nadat u met succes de kalibratiepagina voor de nieuwe kalibratie-instelling hebt gemeten, klikt u op Metingen bekijken.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Typ nieuwe waarden voor de D-max-waarden onder Richtwaarde.

• Klik op Doel importeren, blader naar de bestandslocatie, selecteer het bestand en klik op Openen.

Alleen bestanden met monotone metingen zijn aanvaardbaar als geïmporteerde doelen.

3. Ga door met het maken van de kalibratie-instelling.