Op dichtheid gebaseerde kalibratieworkflow

Wanneer u een Fiery server kalibreert, voert u de volgende taken uit.

• Een kalibratiepagina afdrukken die vlakken bevat met verschillende kleuren (of grijstinten voor zwart-witprinters) in een bepaalde opmaak. U gebruikt deze pagina om de huidige uitvoer van de printer te meten.

De uitvoer van de printer verandert in de loop der tijd en afhankelijk van het gebruik. Meet voor de meest recente gegevens altijd een vers afgedrukte kalibratiepagina.

• Meet de kleurwaarden van de vlakken op de kalibratiepagina met behulp van een spectrofotometer.

• De metingen toepassen.

De meetgegevens worden opgeslagen met de specifieke kalibratie-instelling. Wanneer u een taak afdrukt met de kalibratie-instelling, worden de meetgegevens gebruikt om de kalibratieaanpassing te berekenen die nodig is om de gewenste uitvoer (het kalibratiedoel) te produceren.