Calibrator Help for Lab-calibrated presses and printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Kalibratiebeheer

Met Kalibratiebeheer kunt u kalibratie-instellingen bekijken en verwijderen. Er kunnen ook opmerkingen aan afzonderlijke kalibraties worden toegevoegd of verwijderd.

Kalibratie-instellingen en uitvoerprofielen zijn doorgaans geschikt voor specifiek papier en specifieke afdrukomstandigheden. Een kalibratie-instelling kan aan meerdere uitvoerprofielen worden gekoppeld.

Open Kalibratiebeheer van Calibrator door te klikken op linksonder in het venster. In het venster worden alle kalibraties voor de geselecteerde server weergegeven. De volgende categorieën worden weergegeven:

• Kalibratie-instellingen: voltooide kalibraties voor de server die met naam wordt vermeld.
  • Laatste kalibratie:: het tijdstip van de laatste kalibratie.
  • Kleurmodus: de kleurmodus die voor de kalibratie-instelling wordt gebruikt.

U kunt een aantal acties voor de kalibratie uitvoeren die u in de lijst selecteert. Niet alle functies zijn beschikbaar voor alle kalibraties. Als een actie niet beschikbaar is, wordt deze grijs weergegeven. De acties zijn:

• Bewerken hiermee wordt een venster geopend waarin u de basisinformatie van een aangepaste kalibratie-instelling kunt bewerken.
  • Metingen bekijken hiermee wordt een venster geopend met meer details over de gemarkeerde kalibratie.

De informatie in het venster wordt bepaald door de meetruimte.

• Verwijderen hiermee verwijdert u de geselecteerde kalibratieset.

Profielen die gebruikmaken van deze kalibratie, worden eveneens verwijderd na bevestiging door de operator. De instellingen van de in de fabriek ingestelde kalibratiesets, zoals Normaal, kunnen niet worden verwijderd.