Calibrator Help for Lab-calibrated presses and printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Metingen bekijken

Geef kalibratiedetails weer in een L*a*b*-meetruimte.

U kunt de meetgegevens voor een bepaalde kalibratie-instelling herstellen naar de standaardgegevens (dit zijn de fabrieksinstellingen of, voor een aangepaste kalibratie-instelling, de eerste meetgegevens). Deze optie is niet beschikbaar als de huidige meetgegevens al gelijk zijn aan de standaardgegevens.

1. Selecteer in Kalibratiebeheer een kalibratie en klik op Metingen bekijken. Er worden kalibratiedetails weergegeven.
  2. Als u de kalibratiegegevens wilt herstellen, klikt u op Standaardmetingen herstellen. Wanneer u deze actie uitvoert, wordt de laatste set Calibrator-metingen verwijderd.