Calibrator Help for Lab-calibrated presses and printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Kalibratie-instelling bewerken

U kunt de basisgegevens van een aangepaste kalibratie-instelling bewerken. Een door de fabriek geleverde kalibratie-instelling kunt u niet bewerken.

U moet beheerdersrechten hebben om een aangepaste kalibratie-instelling te bewerken.

Taakeigenschappen (afdrukinstellingen) kunnen niet worden bewerkt, omdat meetgegevens die met de kalibratie-instelling zijn opgeslagen, ongeldig zouden worden. Als u de taakeigenschappen van een kalibratie-instelling wilt bewerken, moet u een nieuwe kalibratie-instelling op basis van de bestaande maken.

1. Selecteer in Kalibratiebeheer de kalibratie-instelling in de lijst en klik op Bewerken.
  2. Geef de volgende instellingen op:
    • Naam: typ een naam die de papiernaam, het gewicht en het type beschrijft en eventuele specifieke afdrukomstandigheden (zoals raster- of glansinstellingen). De naam kan uit maximaal 70 tekens bestaan.

• Opmerking: (optioneel) typ aanvullende beschrijvende informatie. Deze informatie wordt weergegeven in de lijst met kalibratie-instellingen die beschikbaar is op de Fiery server.