Työn tulostus vesileiman kanssa

Vesileimat ovat tulostinkohtaisia. Voit määrittää vesileiman tulostettavaksi asiakirjan ensimmäiselle sivulle tai jokaiselle sivulle. Jos et määritä vesileimaa tulostettavaksi vain ensimmäiselle sivulle, se tulostetaan asiakirjan kaikille sivuille.

1. Avaa Fiery Printing (Fiery-tulostus) -välilehti. (Katso Avaa Fiery-tulostus-välilehti..)
  2. Napsauta Leimaus-kuvaketta.
  3. Valitse Vesileima-valikosta haluamasi vesileima.
  4. Määritä Tulosta vesileimat -alueella, haluatko tulostaa vesileiman vain ensimmäiselle sivulle.
  5. Määritä haluamasi tulostusasetukset ja tulosta asiakirja.