Vesileimojen luominen, muokkaaminen ja poistaminen

Voit luoda, muokata ja poistaa vesileimoja. Voit määrittää vesileiman ominaisuudet.

Esikatseluruudussa näkyy sivun pikkukuva, jossa näkyy vesileiman likimääräinen teksti, kulma ja sijainti suhteessa keskipisteeseen.

Esikatselussa näkyy todellinen teksti, mutta ei useita fontteja. Esikatselu ei muutu jokaisen fonttivalinnan yhteydessä. Siinä näytetään vain käyttöjärjestelmän tukemat fontit, ei Fiery-palvelimeen asennetut fontit.

1. Avaa Fiery Printing (Fiery-tulostus) -välilehti. (Katso Avaa Fiery-tulostus-välilehti..)
  2. Valitse Leimaus-kuvake.
  3. Toimi seuraavasti:
    • Jos haluat luoda oman vesileiman, valitse Uusi.

• Jos haluat muokata vakiovesileimaa, valitse se avattavasta valikosta ja valitse Muokkaa.

• Jos haluat poistaa luettelosta vesileiman, valitse se avattavasta valikosta, valitse Poista ja valitse sitten Kyllä.

4. Voit luoda uuden vesileiman tai muokata aiemmin luotua vesileimaa seuraavasti:
    • Määritä teksti, fontti ja koko. (Tekstityyli on osa fontin valintaa.)

• Määritä vesileiman kulma Kulma-alueella kirjoittamalla asteluku, jolla vesileiman kulmaa kierretään tai vedetään.

• Määritä Sijainti-alueella vesileiman sijainti suhteessa sivun keskipisteeseen. Voit keskittää vesileiman automaattisesti tai määrittää vesileiman keskipisteen vaaka- ja pystysuuntaisen paikan arvot suhteessa sivujen keskipisteeseen. (Voit myös vetää vesileiman keskustaa.)

• Määritä vesileiman väri tai harmaasävy.

Jos käytössäsi on väritulostimia, kirjoita arvot Väri-alueelle. Jos käytössäsi on mustavalkotulostimia, kirjoita Tummuus-alueelle harmaan osuus prosentteina.