Een taak met een watermerk afdrukken

Watermerken zijn specifiek voor een printer. U kunt instellen dat een watermerk wordt afgedrukt op de eerste pagina of op elke pagina van een document. Als u niet opgeeft dat het watermerk alleen op de eerste pagina wordt afgedrukt, wordt het watermerk op elke pagina in het document afgedrukt.

1. Open het tabblad Fiery-afdrukken. (Raadpleeg Het tabblad Fiery-afdrukken openen.)
  2. Klik op het pictogram Stempel.
  3. Selecteer het gewenste watermerk in de lijst Watermerk.
  4. Geef in het gebied Watermerken afdrukken op of u het watermerk alleen op de eerste pagina wilt afdrukken.
  5. Geef de gewenste afdrukinstellingen op en druk vervolgens het document af.