Fiery Driver macOS:lle

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Driver macOS:lle

Fiery Driver -ohjaimen avulla sovelluksesi voivat siirtää tietoja Fiery-palvelimen kanssa ja tulostaa asiakirjoja.

Fiery-toiminnot on Fiery Driver macOS -lisäosa, joka sallii sovellusten tulostaa asiakirjoja Fiery-palvelimeesi.

Kun käytät Fiery-toiminnot -lisäosaa, muista seuraavat ohjeet:

• Fiery-toiminnot sisältää oletusasetuksia useimmille sovelluksille ja tulostimille. Voit helposti muuttaa asetuksia, jos asennat uuden tulostinvaihtoehdon tai haluat asettaa eri asetuksia jollekin tietylle ominaisuudelle.

• Saat Fiery-toiminnot käyttöön suoraan macOS:n Tulosta-ikkunasta, kun tulostat jonkin työn.

• Tulostusvaihtoehdoilla ja -asetuksilla voit ottaa käyttöön tulostimen erityisominaisuuksia. Esimerkiksi Kaksipuolinen-asetuksella voit määrittää kuvien tulostussuunnan.

• Kun tulostat sovelluksista, joissa on sovelluskohtaisia leikkausvara- ja skaalausasetuksia, suosittelemme määrittämään nämä tulostusvaihtoehtojen asetukset Fiery Driver -ohjaimesta useimmille sovelluksille. Jos leikkausvara- ja skaalausasetukset on määritetty Adobe-sovelluksen Tulosta-ikkunassa, mutta et määritä niitä Fiery Driver -ohjaimessa sovelluksen asetusten mukaisiksi, tulosteen skaalaus ja tulostettu kuva saattavat muuttua.

Tietoja Fiery Driver -tulostusasetuksista ja -vaihtoehdoista on käyttäjän oppaiden Printing-kohdassa.