Anna kirjautumistiedot

Jos Fiery-palvelin vaatii tulostukseen käyttäjän todennuksen, sinun on annettava käyttäjänimi ja salasana, kun käytät tulostamista.

1. Avaa Full Properties (Täydet ominaisuudet) -ikkuna. (Katso Avaa Täydet ominaisuudet -ikkuna Fiery-toiminnoissa.)
  2. Napsauta Työtiedot-kuvaketta ja laajenna Käyttäjän todennus.
  3. Kirjoita käyttäjänimi ja salasana asianmukaisiin kenttiin.
  4. Määritä haluamasi tulostusasetukset ja tulosta asiakirja.