Tulostimen tilan tarkistus Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla

Kun kaksisuuntainen tiedonsiirto on käytössä, se voi noutaa tulostimen tilan ja ColorWise-asetukset Fiery-palvelimelta ja näyttää ne Fiery Driver -ohjaimessa.

Seuraavien ehtojen on täytyttävä:

• Kelvolliseen Fiery server -palvelimeen on yhteys verkon kautta.

• Fiery server -palvelimen on tuettava ColorWise-asetuksia.

• Tulostimen tila sisältää nykyiset paperi- ja väriainemäärät.

Huomautus: Voit käyttää Command WorkStation -apuohjelman Väriasetukset-toimintoa määrittääksesi Fiery-palvelimen ColorWise-asetukset.

Tietoja ColorWise-tulostusasetuksista on käyttäjän oppaisiin kuuluvassa Color Printing -asiakirjassa.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Valitse avattavasta luettelosta Fiery-toiminnot ja valitse sitten Kaksisuuntainen tiedonsiirto.
    Huomautus: Fiery-palvelimen IP-osoite tai DNS-nimi tulee automaattisesti näkyviin Kirjoittimen osoite -kenttään eikä sitä voi muokata.
  3. Valitse Täydet ominaisuudet.
  4. Valitse Kirjoitin-kuvake, jos haluat seurata tulostimen tilaa.