Tulostusasetusten tarkasteleminen ja muuttaminen

Fiery Features sisältää usein käytettyjä tulostinkohtaisia tulostusasetuksia. Fiery Features ryhmittelee tulostusasetukset välilehdiksi, jotka vaihtelevat tulostimen mukaan.

Jos määrität jonkin oletusasetuksen, työ tulostuu asennuksen aikana valituilla asetuksilla tai tulostimen oletusasetuksilla.

Huomautus: Jotkin apuohjelmat, kuten Command WorkStation, saattavat ohittaa työn tulostusasetuksia. (Katso Fiery Command WorkStation Help.)
  1. Avaa Full Properties (Täydet ominaisuudet) -ikkuna. Katso (Avaa Täydet ominaisuudet -ikkuna Fiery-toiminnoissa.)
  2. Valitse halutut tulostusasetukset työtä varten.