Skrive ut en jobb med et vannmerke

Vannmerker er spesifikke for en skriver. Du kan angi at et vannmerke skal skrives ut på tvers av første side eller på hver side av et dokument. Hvis du ikke angir at vannmerket bare skal skrives ut på den første siden, får alle sidene i dokumentet et vannmerke.

1. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Klikk på Stempling-ikonet.
  3. Velg ønsket vannmerke fra Vannmerke-menyen.
  4. I området Skriv ut vannmerker angir du om vannmerket skal skrives ut bare på den første siden.
  5. Angi utskriftsinnstillingene slik du ønsker, og skriv ut dokumentet.