Fiery Essential Driver til Windows

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Fiery Essential Driver til Windows

Fiery Essential Driver lader dine programmer kommunikere med din Fiery-server og udskrive dokumenter.

Når du bruger Fiery Essential Driver, bemærk følgende:

• Fiery Essential Driver har standardindstillinger for de fleste applikationer og printere. Du kan nemt ændre indstillinger, hvis du installerer en ny printerfunktion eller ønsker andre indstillinger for en bestemt funktion.

• Udskriftsfunktioner og de tilhørende indstillinger giver dig adgang til printerens specielle funktioner.

• Nogle Fiery Essential Driver-udskriftsfunktioner (dokumentegenskaber) er også tilgængelige fra dine applikationer, når du udskriver et job.

• Generelt ændrer du Fiery Essential Driver-udskriftsfunktioner fra vinduet Indstillinger, eller Enheder og printere-mappen, hvilket ændrer de globale indstillinger, der gælder for alle job, der udskrives med den valgte printer. Du skal muligvis også vælge de samme indstillinger fra programmet, fordi applikationsspecifikke indstillinger muligvis tilsidesætter de globale indstillinger. Udskriftsindstillinger, der er valgt inden for programmet, er generelt gældende for den aktuelle session, mens du har programmet åbent.

Når du udskriver fra programmer, der har applikationsspecifikke indstillinger til udblødning og skalering, anbefaler vi, at du definerer disse udskriftsvalgsindstillinger i Fiery Essential Driver til de fleste applikationer. For Adobe-applikationer, hvis indstillingerne for udblødning og skalering er lavet i vinduet Udskriv i programmet, og du ikke angiver dem i Fiery Essential Driver for at matche indstillingerne i programmet, kan det ændre udskiftningen og det udskrevne billede.

Kontakt printeradministratoren for at få oplysninger om specifikke Fiery Essential Driver-udskriftsindstillinger og udskriftsmuligheder.