Brug vandmærker i Fiery Essential Driver

Funktionen Vandmærke i Fiery Essential Driver giver dig mulighed for at udskrive tekst (uafhængigt af den, der leveres af udskrivningsprogrammet) på tværs af den første side eller på hver side i et dokument.

Du kan definere, gemme og bruge vandmærkedefinitionerne til alle Fiery-serverprintere og alle dokumenter. Du kan også angive vandmærkeindstillinger, når du udskriver et dokument.

Bemærk: Ikke alle programmer understøtter udskrivning af vandmærker. Ikke alle skrifttyper, f.eks. visse japanske og kinesiske skrifttyper, udskrives i vandmærker.