Arbejd med forudindstillinger i Fiery Essential Driver

Du kan oprette, redigere og slette forudindstillinger. Du kan også vende tilbage til standardindstillingerne for en forudindstilling.

Bemærk: Filformatet for Forudindstillinger er enten .sav eller .xml. For en .sav-fil er hver forudindstilling en individuel fil. For en .xml fil er alle forudindstillinger i en enkelt fil. Filen Forudindstillinger oprettes specifikt til en bruger.