Fanen Fiery Essential Driver

Fanen fungerer som kontrolcenter for alle ofte anvendte udskrivningsfunktioner.

Fanen Fiery Essential Driver indeholder alle de forudindstillinger, der gælder for printeren. Hvis du vælger en fabriksforudindstilling, udskrives jobbet efter de indstillinger, der blev angivet under printerens fabriksforudindstillinger.

Bemærk: Du kan også få adgang til og indstille nogle funktioner for fanen Fiery Essential Driver, og programindstillingerne kan tilsidesætte indstillinger, der er foretaget under Printerpræferencer.

Herudover kan visse hjælpeprogrammer som f.eks. Command WorkStation, tilsidesætte visse udskrivningsindstillinger for et job. (Se Fiery Command WorkStation Help.)