Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow-licentie activeren

Als u de volledige versie van Fiery JobFlow wilt gebruiken, dient u te beschikken over een licentie en een geldig e-mailadres.

Fiery JobFlow Base is gratis voor zelfstandige Fiery servers. Op interne Fiery servers moet Fiery Productivity Package of Fiery Automation Package worden geactiveerd om Fiery JobFlow Base te gebruiken. Als u Fiery JobFlow Base wilt upgraden naar Fiery JobFlow, volgt u de onderstaande stappen:

1. Installeer het gratis Fiery JobFlow Base.
  2. Koop een licentiesleutel voor Fiery JobFlow.
  3. Meld u aan bij Fiery JobFlow Base en klik op Nu upgraden.
  4. Volg de stappen in het venster Licentieactivering. Klik voor meer informatie op "?" (Help) in de rechterbovenhoek.

Licentiebeheer wordt uitgevoerd via de EFI-licentieserver. U maakt verbinding met de EFI-licentieserver om Fiery-opties te activeren, te deactiveren, opnieuw te activeren en te herstellen. Wanneer u een licentie beheert, hangt de procedure af van het feit of uw computer met internet is verbonden.

• Als de computer met internet is verbonden, wordt informatie tussen uw computer en de EFI-licentieserver automatisch overgebracht.
  • Als de computer niet met internet is verbonden, moet u informatie tussen uw computer en de EFI-licentieserver handmatig overbrengen.