Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Instellingen voor Goedkeuren

Hier geeft u de reviewers voor de workflow op. Gebruikers van Fiery JobFlow kunnen interne reviewers zijn die de taak in Fiery JobFlow kunnen goedkeuren of, als ze de optie Overal goedkeuren hebben geselecteerd, de taak kunnen weergeven in Dropbox.

Externe reviewers hebben geen rechtstreekse toegang tot Fiery JobFlow, maar worden per e-mail uitgenodigd. Wanneer zij een uitnodiging accepteren voor het goedkeuren of weigeren van taken, wordt een taak ter goedkeuring verzonden en kunnen zij de taakinhoud en eventuele rapporten van Preflight of Correct weergeven.

1. Selecteer Interne reviewers of Externe reviewers.
  2. Als u Interne reviewers selecteert, kunt u de reviewers taken vanaf elke locatie laten beoordelen.
  3. In het veld Reviewers selecteren voegt u reviewers toe door deze te selecteren in de lijst.

U kunt maximaal twee interne of externe reviewers toevoegen. U doet dit door een gebruikersnaam, rol en e-mailadres op te geven. Vervolgens wordt naar deze personen een e-mail verstuurd met de uitnodiging om reviewer te worden.