Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Instellingen voor Impose

U kunt een standaard- of aangepaste inslagsjabloon toevoegen vanuit Fiery Impose.

De nieuwste versie van Command WorkStation (beschikbaar via http://w3.efi.com/Fiery/Products/CWS5) moet op dezelfde computer zijn geïnstalleerd als de Fiery JobFlow-server, en de Fiery Impose-licentie moet zijn geactiveerd voor toegang tot de aangepaste sjablonen.

Opmerking: Fiery Impose wordt geïnstalleerd met de Command WorkStation-software.

Standaardsjablonen kunt u gebruiken zonder Fiery Impose-licentie. De onderstaande lijst toont alle standaardsjablonen:

Normaal

• 1 per vel; voll. afloop

Boekje

• 2 per vel; op de rug gebonden

• 2 per vel; door de rug geniet

• 4 per vel; rug aan rug

Combineren

• 3 per vel; in drieën gevouwen brochure

• 4 per vel; uitvouwblad

• 4 per vel; Z-vouw