Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Rapporten over taken genereren

U kunt rapporten weergeven voor taken met fouten of taken die met succes zijn verwerkt.

Als een taak vanwege een fout niet wordt verwerkt, wordt deze weergegeven in de lijst Foutieve taken in het tabblad Taken. Als de taak mislukt bij de module Fiery Preflight, Preflight of Correct, kunt u het rapport weergeven dat respectievelijk wordt gegenereerd door de Fiery Server of Enfocus PitStop Pro. Als u de workflow wilt weergeven die voor een taak is gebruikt, klikt u op de naam van de taak in het tabblad Taken.

1. Selecteer het tabblad Taken.
  2. Selecteer het tabblad Overzicht.
  3. Selecteer de mislukte taak in de lijst Foutieve taken of de met succes verwerkte taak in de lijst Voltooide taken.
  4. Klik op Rapport weergeven.

U kunt het rapport ook weergeven via het tabblad Alle taken.