Voorkeuren in Hot Folders instellen

U kunt voorkeuren instellen die op alle overdrachtmappen van toepassing zijn.

1. Kies Fiery Hot Folders-console, Bewerken > Voorkeuren (Windows) of Fiery Hot Folders > Voorkeuren (Mac OS).
  2. Stel een of meer van de volgende voorkeuren in:
    • Eenheid - als de Fiery server nslag ondersteunt, stelt u hiermee de standaardmaateenheid in die in Fiery Impose wordt gebruikt.

• Tijdsinterval voor zoeken naar taken: hiermee stelt u het standaardtijdsinterval voor controle op nieuwe taken in. Door een groter interval in te stellen kunnen problemen worden voorkomen die kunnen optreden bij het verwerken van grote of meerdelige bestanden (zoals CT-/LW- of DCS 2.0-bestanden) via een hot folder.

Opmerking: U kunt het standaardtijdsinterval vervangen in de instellingen voor een specifieke overdrachtmap.
    • Oorspronkelijke bestanden opslaan in: hier geeft u de locatie op voor het archiveren van oorspronkelijke bestanden. Oorspronkelijke bestanden worden standaard gearchiveerd in de ondersteunende mappen die automatisch in de hot folder worden gemaakt. Als u een andere locatie opgeeft, worden alle oorspronkelijke bestanden uit alle overdrachtmappen op deze gemeenschappelijke locatie opgeslagen.

• Oorspronkelijke bestanden wissen: hier stelt u het standaardtijdsinterval in waarna de gearchiveerde oorspronkelijke bestanden worden gewist.

• Aan Hot Folders gekoppelde servervoorkeuzen automatisch vernieuwen: hiermee schakelt u in dat de Hot Folders-weergave van de instellingen van een servervoorinstelling (in de Fiery Hot Folders-console) wordt bijgewerkt met een bepaald tijdsinterval.