Een hot folder maken

U kunt zoveel hot folders maken als u wilt, elk met een verschillend profiel met afdrukinstellingen voor een specifiek type uitvoer.

Wanneer u een nieuwe hot folder maakt, is het volgende van toepassing:

• U verbindt de hot folder met een Fiery server.

• Een nieuwe hot folder kan niet dezelfde naam hebben als een bestaande map.

• U kunt geen hot folder maken op een netwerkstation zoals een gemeenschappelijke bestandsserver.

Telkens wanneer u een nieuwe hot folder maakt, worden door de toepassing Hot Folders automatisch ondersteunende mappen gemaakt. In een van deze mappen worden de oorspronkelijke bestanden opgeslagen voor opdrachten die naar de hot folder zijn verzonden nadat de opdrachten zijn afgedrukt (mits de voorkeuren van Hot Folders zijn geconfigureerd om oorspronkelijke bestanden op te slaan). De oorspronkelijke bestanden krijgen een bestandsnaam die is gebaseerd op de huidige datum en tijd (JJJJMDUUMMSec).