Overdrachtmappen beheren

U kunt een overdrachtmap bewerken, dupliceren, hernoemen en verwijderen.

Een overdrachtmap bewerken

Wanneer u een overdrachtmap bewerkt, moet u deze eerst deactiveren zodat deze offline wordt. Vervolgens brengt u wijzigingen aan via het venster Instellingen voor overdrachtmappen.

Opmerking: U kunt Taakactie, Taakeigenschappen, Invoerindelingen en Geavanceerde instellingen wijzigen zonder de overdrachtmap te deactiveren, maar voor andere instellingen geldt dit niet.
  1. Selecteer in de Fiery Hot Folders Console de overdrachtmap die u wilt bewerken en klik op Deactiveren in de taakbalk.
  2. Selecteer de overdrachtmap die u wilt bewerken en klik op Bewerken.
  3. Bewerk de gewenste instellingen.

Eventuele wijzigingen worden direct van kracht en zijn van toepassing op alle volgende taken die worden verwerkt via de overdrachtmap.

Een overdrachtmap dupliceren

U kunt de instellingen van een bestaande overdrachtmap (geactiveerd of gedeactiveerd) dupliceren om een nieuwe overdrachtmap te maken.

1. Selecteer in de Fiery Hot Folders Console de overdrachtmap die u wilt dupliceren en klik op Dupliceren.
  2. Wijzig de naam van de gedupliceerde overdrachtmap (indien gewenst) en klik op OK.

De naam van een overdrachtmap wijzigen

Wanneer u de naam van een overdrachtmap wijzigt, moet u de overdrachtmap eerst deactiveren zodat deze offline wordt. Zo voorkomt u dat een overdrachtmap wordt gewijzigd die in gebruik is. (Overdrachtmappen kunnen worden gedeeld op een netwerk). Vervolgens kunt u de naam van de overdrachtmap wijzigen via de Fiery Hot Folders Console.

Belangrijk: Gebruik altijd de Fiery Hot Folders Console om de naam van een overdrachtmap wijzigen, dus niet de naamwijzigingsfuncties van Windows of Mac OS. Als u in Windows probeert de naam van een overdrachtmap te wijzigen, krijgt u een foutmelding waarin u wordt gevraagd de Fiery Hot Folders Console te gebruiken. Als u in Mac OS probeert de naam van een overdrachtmap te wijzigen, treedt geen fout op, maar wordt de overdrachtmap ongeldig.
  1. Selecteer in de Fiery Hot Folders Console de overdrachtmap waarvan u de naam wilt wijzigen en klik op Deactiveren in de taakbalk.
  2. Dubbelklik op de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders Console.
  3. Typ de nieuwe naam in het veld Mapnaam.

Een overdrachtmap verwijderen

Wanneer u een nieuwe overdrachtmap verwijdert, moet u deze eerst deactiveren. Vervolgens kunt u deze verwijderen, waarmee de overdrachtmap en de bijbehorende ondersteunende mappen blijvend worden verwijderd.

Een overdrachtmap kan op een netwerk worden gedeeld, dus door het deactiveren van een overdrachtmap wordt voorkomen dat een overdrachtmap wordt verwijderd die in gebruik is.

1. Selecteer in de Fiery Hot Folders Console de overdrachtmap die u wilt verwijderen en klik op Deactiveren.
  2. Klik op het pictogram Verwijderen.
Belangrijk: Wanneer u een overdrachtmap verwijdert, worden alle bestanden die aan de verwijderde overdrachtmap zijn gekoppeld, zoals het takenlogboek, instellingen van de Fiery server, en alle bestanden die niet naar de Fiery server zijn verzonden, verwijderd.

De Fiery Hot Folders Console weergeven of verbergen

U kunt de Fiery Hot Folders Console weergeven of verbergen terwijl deze op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Als u de Fiery Hot Folders Console wilt verbergen, kiest u Venster > Console verbergen.

• Als u de Fiery Hot Folders Console wilt weergeven, dubbelklikt u op het Fiery Hot Folders-pictogram in het Windows-systeemvak.

Oorspronkelijke taakbestanden openen

U kunt oorspronkelijke taakbestanden openen via de Fiery Hot Folders Console.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Selecteer de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders Console en klik op Oorspronkelijke bestanden weergeven.

• Dubbelklik vanaf het bureaublad op de overdrachtmap en dubbelklik vervolgens op [_EFI_HotFolder_] en daarna op [MoveFolder].