Preflight-instellingen opgeven

U kunt Preflight-instellingen opgeven zodat elke taak die naar de overdrachtmap wordt verzonden op fouten wordt gecontroleerd.

1. Dubbelklik in de Fiery Hot Folders Console op de overdrachtmap om het venster Instellingen voor overdrachtmappen te openen.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Selecteer Preflight en klik op Bewerken om het venster Preflight-instellingen te openen.

• Of kies in het menu Voorkeuze een voorkeuze om automatisch de combinatie van opgeslagen instellingen in de voorkeuze te selecteren. Als de voorkeuze alle gewenste instellingen bevat, gaat u door naar stap 6.

3. Geef aan op welke fouten u wilt controleren en stel voor elke fout het kennisgevingsniveau in (Kritiek of Waarschuwing).
  4. Als u wilt dat de Preflight-controle op fouten wordt beëindigd wanneer de eerste kritieke fout wordt gedetecteerd, schakelt u Preflight beëindigen bij eerste kritieke fout in.
  5. Kies Opslaan of Opslaan als in de lijst Voorkeuze als u de instellingen later opnieuw wilt gebruiken. Als u een voorkeuze wilt verwijderen, selecteert u deze en kiest u Verwijderen in de lijst Voorkeuze.
  6. Klik op OK om terug te gaan naar het venster Instellingen voor overdrachtmappen.
  7. Kies in het menu Bij kritieke fout een actie die door Hot Folders wordt uitgevoerd als ten minste één kritieke fout wordt gedetecteerd. Klik op een van de volgende opties:
    • Blokkeren: hiermee verzendt u een taak naar de blokkeringswachtrij, waar de taak op de vaste schijf van de Fiery server wordt geplaatst en in de wachtrij wordt geblokkeerd om later te kunnen worden afgedrukt.

• Verwerken en blokkeren: hiermee wordt een taak verwerkt en wordt de verwerkte taak vervolgens in de blokkeringswachtrij geplaatst om later te kunnen worden afgedrukt.

• Proefdruk: hiermee wordt één exemplaar van een taak verwerkt en afgedrukt. Deze actie is nuttig om de taakuitvoer te controleren voordat u het aantal exemplaren afdrukt dat in de taak is opgegeven.

• Taakactie gebruiken: hiermee wordt de taakactie uitgevoerd die is geconfigureerd in de instellingen voor overdrachtmappen.

8. Klik op OK om de instellingen op te slaan.