Preflight

Met Preflight wordt op elke taak die naar de overdrachtmap wordt verzonden een controle uitgevoerd in de meestvoorkomende foutgebieden, wat kostbare drukfouten voorkomt. Preflight is een onderdeel van Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition of Fiery Graphic Arts Pro Package.

Voor een Preflight-controle moet de overdrachtmap:

• Zijn aangesloten op een Fiery server, ingeschakeld met Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition of Fiery Graphic Arts Pro Package.

• Preflight hebben ingeschakeld.

Als voor de overdrachtmap de Directe verbinding is opgegeven als taakactie, is Preflight niet beschikbaar.

Met Preflight wordt een opgegeven actie uitgevoerd op basis van instellingen die u configureert voor een overdrachtmap waarop Preflight is ingeschakeld. Met Preflight wordt op de volgende fouten gecontroleerd:

• Lettertypen - Controleert op ontbrekende lettertypen en de vervanging van het Courier-lettertype.

• Steunkleuren - Controleert op ontbrekende steunkleuren. (U kunt ontbrekende steunkleuren toevoegen in Steunkleuren in Command WorkStation.)

• Resolutie van afbeelding - Controleert op een afbeeldingsresolutie lager dan een opgegeven waarde.

• VDP-hulpbronnen - Controleert op ontbrekende VDP-hulpbronnen.

U kunt ervoor kiezen een specifiek aantal records te controleren. Selecteer deze optie om een mogelijk lange verwerkingstijd voor Preflight te vermijden.

• Haarlijnen - Controleert op een lijndikte dunner dan een opgegeven waarde.

• Overdruk - Controleert op overdrukken.

Preflight ondersteunt de bestandsindelingen PostScript, PDF, EPS, PPML en Creo VPS. Preflight ondersteunt niet de bestandsindelingen TIFF en PCL.