Taakcentrum

Het Taakcentrum van Command WorkStation is een centrale locatie waar u taken die zijn verstuurd naar de verbonden Fiery server, kunt weergeven en beheren. Taakcentrum bevat afdruk- en verwerkingswachtrijen en de weergaven Geblokkeerd, Afgedrukt, Gearchiveerd en Voltooid.

In Taakcentrum kunt u het volgende doen:

• Taken zoeken, taakeigenschappen weergeven en voorbeelden van taken bekijken op alle Fiery server waarin u zoekt. Gebruikers kunnen met een werkbalk gedetailleerde informatie over hun taken bekijken.

• Workflows toewijzen en taken beheren.

• Aangepaste weergaven gebruiken om taken te groeperen voor efficiënt taakbeheer.

• Alle taken in de weergave Alle taken weergeven, waarbij alle taken in alle wachtrijen worden weergegeven

• Taken in de weergave Voltooid weergeven, waarin alle afgedrukte taken in de Fiery server worden vermeld, ongeacht de locatie van de taak.
  • De status van alle Fiery servers bekijken.

• Informatie bekijken over de printer, verbruiksartikelen en media, en taakvereisten

• Taakvoorbeelden weergeven.

• Miniatuurpictogrammen van taken bekijken.

• Niet-afdrukactiviteiten bekijken.

• Het aantal exemplaren, de taaknaam en de workflow vanuit het deelvenster Taakoverzicht bewerken.

• Taken slepen en neerzetten vanaf het bureaublad naar Command WorkStation.