Taken opnieuw ordenen

U kunt de taken opnieuw ordenen in de afdrukwachtrij of verwerkingswachtrij.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Selecteer een taak in de afdruk- en verwerkingswachtrij in Taakcentrum en sleep het bestand omhoog of omlaag in de takenlijst.

• Selecteer een taak in de afdrukwachtrij of verwerkingswachtrij en selecteer Acties > Omhoog of Acties > Omlaag.

• Indien dit wordt ondersteund op uw Fiery server, kunt u een taak in de verwerkings- of afdrukwachtrij selecteren en Acties > Volgende afdrukken selecteren zodat de Fiery server de taak kan verwerken zodra het verwerken van de huidige taak is voltooid.

• Indien dit wordt ondersteund op uw Fiery server, kunt u een taak in de verwerkings- of afdrukwachtrij selecteren en Acties > Direct afdrukken selecteren zodat de Fiery server een taak die momenteel wordt afgedrukt kan onderbreken om een versnelde afdruktaak af te drukken. De Fiery server wacht totdat de huidige afwerkingsset van de taak is voltooid, voordat de versnelde afdruktaak wordt afgedrukt. Nadat de versnelde afdruktaak is voltooid, wordt het afdrukken van de onderbroken taak hervat door de Fiery server.