Command WorkStation is de afdruktaakbeheerinterface van de Fiery servers.

Met Command WorkStation kunt u verbinding maken met meerdere Fiery servers en taken vanuit één locatie beheren. De intuïtieve interface maakt complexe taken eenvoudig voor operators en beheerders, ongeacht het aantal of de soorten taken die u verwerkt.

Taakcentrum en Apparaatcentrum zijn geïntegreerde onderdelen van Command WorkStation die hulpmiddelen bevatten voor het zoeken van taken, bekijken van taakvoorbeelden, toewijzen van workflows, en beheren van digitale en offsetafdruktaken. U kunt de gereedschappen van Command WorkStation gebruiken om de volgende taken uit te voeren:

• Taken wijzigen en samenvoegen

• Informatie bekijken over taken en Fiery servers

• Aangepaste afdrukopties weergeven, selecteren en wijzigen

• Aangepaste workflows weergeven en wijzigen

• Prepress-workflows voor taken beheren

• Fiery-toepassingen, zoals Fiery Impose, gebruiken voor het beheer van andere taken en hulpbronnen

Er zijn een aantal optionele functies beschikbaar op Fiery servers, die allemaal gedocumenteerd zijn in dit Help-systeem. Optionele functies worden echter alleen weergegeven in Command WorkStation als ze door de verbonden Fiery server worden ondersteund; bijvoorbeeld de HyperRIP-modus.

U kunt zien welke Fiery-systeemversie op de Fiery server is geïnstalleerd in Apparaatcentrum > Algemene info. (Raadpleeg De werkruimte van Command WorkStation.)

Raadpleeg voor meer informatie over Command WorkStation-functies de Hulpprogramma's, wat onderdeel uitmaakt van het gebruikersdocumentatiepakket.