Opnieuw kalibreren

Nadat u kalibratiegegevens voor de Fiery server hebt verkregen, kunt u deze op elk gewenst moment opnieuw kalibreren. De bestaande kalibratie wordt bijgewerkt zodat deze overeenstemt met de kleurstandaard die is gemaakt voor de Fiery server toen deze kalibratie werd gemaakt.

1. Start Calibrator.
  2. Als Calibrator wordt gestart vanuit Fiery Color Profiler Suite, klikt u op Selecteer de Fiery-server in het venster Een taak selecteren en selecteer de Fiery server in de lijst. Als de Fiery server niet in de lijst voorkomt, klikt u op het plusteken om deze toe te voegen via het IP-adres, de DNS-naam of door te zoeken.
  3. Selecteer een van de volgende taken:
    • Opnieuw kalibreren: Werk de kalibratie bij met behulp van de geselecteerde kalibratie-instelling.
    • Kalibratie maken: Maak een nieuwe kalibratie en een nieuw profiel om het kleurgedrag of nieuwe afdrukomstandigheden op de Fiery server vast te leggen.
  4. Klik op Volgende.