Kalibratieresultaten bekijken

Een nieuwe kalibratie produceert een referentiekleurstatus, een richtwaarde, die elke kalibratie zal proberen te bereiken.

De richtwaarde is de kleurrespons die van uw printer wordt verwacht als deze goed gekalibreerd is voor de afdrukvoorwaarden die u zojuist hebt gedefinieerd (media, resolutie, halftoon, enz.). Een uitvoerprofiel dat de kleurenruimte beschrijft die door deze gekalibreerde toestand is geproduceerd, is voor de server nodig om de printer goed op kleuren te beheren. Als u niet tevreden bent met de kalibratie, moet u de eerdere stappen beoordelen.

Bij het opnieuw kalibreren wilt u dat de kalibratieresultaten bevestigen of uw printer nog steeds presteert overeenkomstig de oorspronkelijke richtwaarde voor de opgegeven kalibratie-instelling.

Opmerking: Er zijn minder opties beschikbaar wanneer u de geladen metingen uit het bestand gebruikt.
  1. Klik op Testafdruk. U kunt een testpagina afdrukken om u te helpen bij de keuze of u de bestaande kalibratie-instelling gebruikt of een nieuw maakt.
  2. Optioneel: Selecteer de pijl-omlaag op de knop Testafdruk en kies Met standaardkalibratie om een testafdruk te maken met de standaardmetingen ter vergelijking.
  3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Toepassen en sluiten om de kalibratie-instellingen op te slaan.
    • Klik op Annuleren om de herkalibratie te annuleren. Wanneer u deze actie uitvoert, worden de kalibratie-instellingen niet bijgewerkt.